kurabiyeler,kekler ve daha neler

kurabiyeler,kekler ve daha neler

Sultan kebabı.

Türk televizyonlarında yayımlanan bir çok yemek programlarını izliyorum. Sevdiyim sunucular, programlarını devamlı izlediyim favorilerim var, ki zaman-zaman onların tariflerini yaparak, blogumda paylaşacagim. Arda Türkmenin ilk önce sunumunu ( "arkadaşı fırına verelim" :))) ve ptatik tariflerini beyeniyorum. Bu günkü tarifim de  Ardanın ramazan mutfağından Sultan kebabı.


Olay şu. Kuşbaşı doğranmış etlerden ve sebzelerden zengin bir içlik hazirlanıyor. İçliyi yufkanın içine kapatıp, bir bohça şekline salınır. Yağlanmış fırın kabına koyulur. Üstüne beşamel sos gezdirilir ve kaşar rendesi serpilir. Bu şekilde arkadaş fırında 200 derecede üstü kızaranadek pişiriliyor. Ben ve ailem Sultan kebabı beyendik. Ardaya teşşekürler)))


2 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil